CertificatsLa qualitat, el compromís amb el medi ambient i l'ús de les tecnologies més innovadores es configuren com el millor argument per competir en el mercat actual i representen una garantia per a la continuïtat i millora de tota empresa i el seu entorn.
Conscient d'això, i del compromís que contrau amb els seus clients, GRIÑÓ Ecologic té implantat un Sistema integrat de Gestió de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat i Salut en el treball, amb els certificats: ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001.
Addicionalment GRIÑÓ Ecologic està adherit al Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH).

                    

Actualment, GRIÑÓ s'ha posicionat com una de les empreses amb més projecció a nivell nacional en la gestió integral de residus, i s'adapta dia a dia a les necessitats d'un mercat creixent en la gestió mediambiental i en el tractament de residus.
Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de Griñó Ecològic que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Accepto